424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως

ΤΗ ΤΟΥ ΙΗΤΡΟΥ ΕΠΙΕΙΚΕΙΗ ΕΥΔΟΚΕΟΝΤΕΣ

Θέλετε να εξεταστείτε; Κλείστε ηλεκτρονικό ραντεβού εδώ

Τηλεφωνικό Ραντεβού
(για Αποστράτους άνω των 70 ετών) :
231111-0424

Τηλεφωνικό Κέντρο:
231038-1000

Διαδικασία Εισαγωγής

Για την εισαγωγή στο 424 ΓΣΝΕ ο νοσηλευόμενος θα πρέπει να απευθυνθεί στους εξής χώρους:

 

Εντός ωραρίου:

 

1. Στο Γραφείο Εισερχομένων Ασθενών : Εφόσον αποφασιστεί η εισαγωγή του από τον θεράποντα ι ο ασθενής πρέπει να προσέλθει για την καταχώρηση-καταγραφή στο ΟΠΣΝ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Νοσοκομείου) του Νοσοκομείου.

 

2. Στο ΓΡΑΠΕΤ : Εάν ο ασθενής δεν είναι προσωπικό των ΕΔ, όπου ελέγχεται το δικαίωμα πρόσβασης & η ασφαλιστική του ικανότητα, καταγράφεται στο ΟΠΣΝ παραδίδοντας το Βιβλιάριο Υγείας .

Ο νοσηλευόμενος θα παρουσιαστεί στη Προϊσταμένη της κλινικής- τμήματος συνοδεία νοσοκόμου, αν το επιβάλλει η κλινική του κατάσταση.

 

Εκτός ωραρίου:

 

1. Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) : Εξέταση και εφόσον αποφασιστεί η νοσηλεία από τον εφημερεύοντα ιατρό και ελεγχθεί το δικαίωμα πρόσβασης και η ασφαλιστική ικανότητα καταγράφεται στο ΟΠΣΝ, παραδίδει το Βιβλιάριο Υγείας και εκδίδεται Φύλλο Νοσηλείας όπου στη συνέχεια μεταβαίνει στη κλινική νοσηλείας του συνοδεία νοσοκόμου, εφόσον το επιβάλλει η κλινική του κατάσταση.

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά

 

Στρατιωτικό Προσωπικό ΣΞ, Μαθητές Στρ. Σχολών & στρατεύσιμοι των ΕΔ: Δ.Τ , ΑΜΚΑ, ΑΜ ή ΑΣΜ, Παραπεμπτικό Μονάδος.

 

Στρατιωτικό προσωπικό ΕΔ (ΓΕΑ, ΓΕΝ): Δ.Τ, ΑΜΚΑ, ΑΜ ή ΑΣΜ, Βιβλιάριο Υγείας.

Λοιποί: Α.Δ.Τ, ΑΜΚΑ, Βιβλιάριο Υγείας.

 

Στελέχη Λιμενικού Σώματος : Δ.Τ, ΑΜΚΑ, ΑΜ ή ΑΣΜ, Βιβλιάριο Υγείας. (ΔΕΝ θα είναι δυνατή η εισαγωγή χωρίς Βιβλιάριο Υγείας)

 

Στελέχη Πυροσβεστικού Σώματος και Αστυνομίας : Δ.Τ, ΑΜΚΑ, ΑΜ, Βιβλιάριο Υγείας, Παραπεμπτικό Μονάδος

 

Μέλη Εν Ενεργεία και Εν Αποστρατεία Στρατιωτικών, Μονίμων Υπαλλήλων του ΥΕΘΑ, Λιμενικών: Α.Δ.Τ, ΑΜΚΑ, Βιβλιάριο Υγείας και ή 1)Υπεύθυνη Δήλωση του Ενστόλου με βαθμό, Μονάδα, ποια είναι η σχέση με τον ασθενή και γνήσιο της υπογραφής του ή 2) κάρτα μέλους Απόστρατου.

 

Μέλη Πυροσβεστικής και Αστυνομίας (Δικαιούχοι βάσει διαταγών): Α.Δ.Τ, ΑΜΚΑ, Βιβλιάριο Υγείας και ή 1)Υπεύθυνη Δήλωση του Ενστόλου με βαθμό, Μονάδα, ποια είναι η σχέση με τον ασθενή και γνήσιο της υπογραφής του ή 2) κάρτα μέλους Απόστρατου.

 

Λοιποί: Α.Δ.Τ, ΑΜΚΑ, Βιβλιάριο Υγείας